21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζάρας: “Δεν έκανα… εκπτώσεις”

Ο Θοδωρής Ζάρας έκανε για μία ακόμη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αισθητή την παρουσία του στο παρκέ. Ο γκαρντ του δικεφάλου χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό αυτό το 5/5 που έχει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια και πρόσθεσε: "Ειδικά τα δύο διπλά με τον Κολοσσό και τον Άρη ήταν κρίσιμα για τον στόχο μας. Θα ξεκουραστούμε μία μέρα για να δούμε το ματς με την ΑΕΚ. Ήταν δύσκολα τα προηγούμενα παιχνίδια, το Πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Για να κάνεις τα διπλά που κάναμε, πρέπει να είσαι πολύ καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ".

Όταν ρωτήθηκε για την δική του απόδοση, απάντησε: "Δεν έκανα... εκπτώσεις. Όλοι οι αθλητές έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Ειδικά στα διπλά παιχνίδια είναι πιο δύσκολο. Προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερος γίνεται και να βοηθήσεις όσο περισσότερο μπορείς".

Ο Ζάρας ρωτήθηκε και αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προλάβει την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος: "Μπορούμε, ναι, αλλά δεν είναι εύκολο. Έχουμε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια όπως αυτά με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο. Αν συνεχίσουμε έτσι όμως, έχουμε καλές πιθανότητες να τερματίσουμε τέταρτοι".

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ; "Αυτήν την περίοδο πρέπει να βελτιώσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι δύσκολο σε αυτό το διάστημα να διορθώσουμε κάτι άλλο. Έτσι μπορείς να κάνεις μεγάλες νίκες”.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ