20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εurobasket 2022 : Πρεσβευτής ο Ντιρκ Νοβίτσκι (pic)

Η Γερμανία με την Τσεχία θα συνδιοργανώσουν το Eurobasket 2022, το οποίο θα έχει ως πρεσβευτή μια τεράστια προσωπικότητα.

Ο λόγος για τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση που του έγινε , με την θρυλική μορφή του Γερμανικού και του Παγκόσμιου μπάσκετ να είναι ο πρεσβευτής της διοργάνωσης που θα λάβει τόπο τον Σεπτέμβριο (1-18) το 2022.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε : «Μόλις ρωτήθηκα αν θα ήθελα να είμαι πρεσβευτής του EuroBasket 2022, δέχτηκα αμέσως με μεγάλη χαρά. Όλος ο κόσμος του μπάσκετ θα βλέπει το EuroBasket. Πολλοί αστέρες του ΝΒΑ και της Ευρωπαϊκής ελίτ θα είναι εκεί και θα διαγωνίζονται με τις ομάδες τους. Αυτό, μας υπόσχεται μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το EuroBasket θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, των μίντια αλλά και των φανς. Δεκαοχτώ ημέρες τον Σεπτέμβριο του 2022 θα είναι αφιερωμένες στο μπάσκετ», ενώ θυμήθηκε και τις στιγμές που έζησε :

«Τα τουρνουά του EuroBasket είναι κάποια από τα highlights της καριέρας μου. Πολλές αξέχαστες εμπειρίες που μου έρχονται αμέσως στο νου. Στο EuroBasket 2022 η Γερμανία θα δείξει για άλλη μία φορά το χαρούμενο και φιλικό της πρόσωπο. Οι φανς του μπάσκετ από όλη την Ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι στην Κολωνία και το Βερολίνο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες και να κάνουμε το EuroBasket 2022 μία γιορτή για όλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ