21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Εφές… σεφτές, Ζαλγκίρις για φίλημα, Μακάμπι δυνατή (pics+vids)

Η πρώτη μέρα της 6ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα  μπορεί να άρχισε με μια νίκη... ρουτίνας της ΤΣΣΚΑ επί της Βαλένθια, όμως η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Η Μακάμπι επιβεβαιώνει διαρκώς ότι φέτος θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στη διοργάνωση και νίκησε την ελλιπή Ρεάλ στο Τελ Αβίβ. Η Ζαλγκίρις πρόσφερε ένα μοναδικό μπασκετικό σόου στο Μιλάνο και διέσυρε του ανήμπορους να αντιδράσουν Ιταλούς, ενώ και η Εφές πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση για φέτος (!) περνώντας από την έδρα της παραπαίουσας Μπαρτσελόνα.

Η Μακάμπι δεν άφησε την ευκαιρία με την αποδεκατισμένη Ρεάλ που βρήκε απέναντί της να πάει χαμένη. Οι Ισραηλινοί πήραν τη νίκη με 90-83 και πολύ κουράγιο για τη συνέχεια, δείχνοντας τις περισσότερες εναλλακτικές που είχαν και μη επιτρέποντας στη Ρεάλ να ολοκληρώσει όποιες αντεπιθέσεις επιχείρησε.

 

 

 

Η Εφές... βαρέθηκε να χάνει και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα που έχει πάρει τον κατήφορο και δεν σταματάει. Το τελικό 89-85 για τους Τούρκους ήταν και λίγο με βάση την εικόνα του αγώνα για 38 λεπτά.

Η φοβερή και τρομερή Ζαλγκίρις έστησε τρίποντο πάρτι μέσα στο Μιλάνο και διέλυσε με 94-62 τους Ιταλούς, που όσο κι αν ενισχύθηκαν για ένα ακόμα καλοκαίρι, μάλλον πάνε για μία ακόμα καταστροφική σεζόν.

 

 

 

Η ΤΣΣΚΑ είδε τη Βαλένθια να της βάζει δύσκολα στο πρώτο δεκάλεπτο και... θύμωσε. Το τελικό 94-67 για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν η 14η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και μια ακόμα επιβεβαίωση και της φετινής της ποιότητας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ