21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εφές – Πετκίμ Σπορ 87-80: Τρόμαξε αλλά στάθηκε στο… ύψος της (vids)

Η Πετκίμ Σπορ λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί την κούραση της Αναντόλου Εφές από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, και να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής του πρωταθλήματος με το... καλημέρα, όμως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με «όπλο» την εμπειρία της έκανε το καθήκον της επικρατώντας με σκορ 87-80.

Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα κάνει την προσπάθειά της να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Αναντόλου Εφές βρισκόταν μπροστά στο σκορ και λίγο ήθελε για να υποχρεώσει τους γηπεδούχους στην δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, όμως η διαφορά ποιότητας και η εξαιρετική «τριπλέτα» Σιμόν, Λάρκιν και Πλάις έκαναν την διαφορά.

Αν και ο Αταμάν θέλησε να ξεκουράσει τους Μίτσιτς και Μπομπουά, η Εφές μπήκε στον αγώνα με το γκάζι... πατημένο και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (32-20). Στη συνέχεια «πλήρωσαν» την χαλάρωση και με τον Χάμερ «μπροστάρη» η Πετκίμ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 45-44. Ο αγώνας παρέμεινε ντέρμπι και στην τρίτη περίοδο όπου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 65-65 αλλά στα τελευταία λεπτά μίλησαν οι ψυχροί... εκτελεστές Κρούνοσλαβ Σιμόν και Σέιν Λάρκιν.

Ο Κροάτης παίκτης σημείωσε 21 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ ενώ ο Λάρκιν έγραψε την στατιστική του 18 πόντους και 6 ασίστ. Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή με ρεκόρ 25-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 9-17.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ