17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εφές και Μίσιτς ισοπέδωσαν τη Φενερμπαχτσέ! (vids)

H Εφές ήταν.. εξωπραγματική στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και διέλυσε εκτός έδρας τη Φενέρ με 106-74 δείχνοντας αγριεμένη στην τελική ευθεία. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καθοδηγούμενη από τον εντυπωσιακό Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους, έφτασε στο 15-10, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, άφησε την συμπολίτισσά της στο 15-11, παίρνοντας και την ισοβαθμία που δεν αποκλείεται καθόλου να χρειαστεί. Εσπασε το σερί των δέκα συνεχόμενων νικών της Φενέρ, ενώ η αποψινή θριαμβεύτρια έφτασε στις 7 νίκες στα τελευταία 8 ματς. 

 

Η Εφές ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Μίσιτς να δίνει ρεσιτάλ σε οργάνωση και εκτέλεση και την άμυνα να έχει μπλοκάρει κάθε λειτουργία της Φενέρ, προηγήθηκε με 24-11 στο δεκάλεπτο, πήγε στο +20, 22-42 στο 14'30'' και έκλεισε το ημίχρονο στο 39-53, με τους γηπεδούχους να βλέπουν το πρωταγωνιστικό τους δίδυμο Ντε Κολό και Βέσελι να ανεβαίνουν και να δίνουν σφυγμό. 

Το κρεσέντο του Ντε Κολό έφερε τη Φενέρ στο 42-53 με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, δημιουργήθηκαν υποψίες ντέρμπι, αλλά ο σεληνιασμένος Μίσιτς δεν είχε όρεξη για περιπέτειες απόψε. 

Ο Σέρβος σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Εφές ήταν μια ομάδα μόνος του και στο 29', είχε φέρει το σκορ στο 56-80(!) δείχνοντας πια ότι η βραδιά θα εξελισσόταν όχι απλά νικηφόρα, αλλά θριαμβευτικά για την ομάδα του.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ: Ηταν απολαυστικός ο Βασίλιε Μίσιτς στο ματς και όχι μόνο λόγω των εκπληκτικών αριθμών που αποτυπώνονται στη στατιστική του, αλλά και της συνολικής παρουσίας του και του πώς «ενορχήστρωνε» όλο το παιχνίδι της Εφές. Οι 37πόντοι με δύο χαμένα σουτ και το 44 στο σύστημα αξιολόγησης ήταν το... κερασάκι στην τούρτα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τρίποντα 6/6. Δίποντα 4/6. Βολές 11/11. Ενα ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και... δύο λάθη συνέθεσαν τον απολογισμό καριέρας του Βασίλιε Μίσιτς.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ