17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ευχαρίστησε τον Παπάγου ο Διαμαντόπουλος

Τα Εθνικά πρωταθλήματα έλαβαν τέλος, με τον Παπάγου να διανύει μια μεταβατική σεζόν στη Β' Εθνική, στην πρώτη του Γιώργου Διαμαντόπουλου στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η πρώην μεγάλη δόξα των «Στρατηγών» ευχαρίστησε τον Μιχάλη Υφαντή, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους παίκτες για την σεζόν, αναφέροντας πλέον ότι άπαντες πρέπει να κοιτάζουν στο μέλλον.

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα : «Μετά το οριστικό τέλος των πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2019-2020 θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλα τον Μιχάλη Υφαντη κ όλα τα παιδιά της διοίκησης για την απόλυτη στήριξη σε όλη τη διάρκειας τη σεζόν ,τον υπέροχο κόσμο που στάθηκε δίπλα κ σεμενα κ σε όλα τα παιδιά κ φυσικά τους υπέροχους παίκτες μου για την εκπληκτική συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν... Πετύχαμε μεγάλες νίκες απέναντι σε πολλές δυσκολίες που μας έτυχαν κ γενικώς ήταν μια εξαιρετική σεζόν για τον σύλλογο που αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα... Πλέον με ηρεμία θα δούμε κ το μέλλον της ομάδας κ όλων μας...». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ