21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη (vids)

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν 2021-22 στην Ευρωλίγκα άρχισε με... καρμπόν για τις δύο ελληνικές ομάδες. Με ήττες και για τις δύο, στην Ισπανία και για τις δύο, με δικό τους το τελευταίο σουτ και την ευκαιρία να πάρουν το ματς. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε χρονικά την αρχή, διεκδικώντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη στη  Βιτόρια, αλλά βλέποντας την τύχη να μην του χαμογελά σε κρίσιμα σημεία. Η... τουρνέ στην Ισπανία συνεχίζεται και απόψε (22.00, NS PRIME, Ράντοβιτς, Πέτεκ, Τεπενιέ), με σταθμό αυτή τη φορά τη Μαδρίτη και οικοδέσποινα τη Ρεάλ. Ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε τις καθοριστικές λεπτομέρειες στο παιχνίδι της ομάδας του που απαιτούν βελτίωση, ενώ ξέρει και ότι στην ΑΘήνα τον περιμένει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιόγκι Φερέλ και ο ίδιος... περιμένει πολλά από τον αμερικανό γκαρντ όταν ενσωματωθεί στην ομάδα.

 

 

 

 

 

Ο Ολυμπιακός κράτησε για μεγάλο διάστημα στα χέρια του την τύχη του αγώνα του στη Βαρκελώνη, τον είδε να οδηγείται στην παράταση και έφυγε ηττημένος στον πόντο. Απόψε (21.00, NS4, Λαμόνικα, Ομπρκνέζεβιτς, Σεμες), υποδέχεται τη Ζάλγκιρις Κάουνας, η  οποία ακόμα αναζητά την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση. Η αρχή των Λιθουανών είναι κακή, μετά τις δύο πρώτες ήττες άλλαξαν και προπονητή, με τον Γιούρι Ζντοβτς να διαδέχεται τον Μάρτιν Σίλερ, αλλά να αρχίζει και αυτός με ήττα τη θητεία του. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έσπευσε να «σβήσει» την αναμέτρηση της Βαρκελώνης γνωρίζοντας καλά το ότι σε αυτή τη διοργάνωση και ειδικά στις διπλές εβδομάδες δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο στις... αναμνήσεις. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ