21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ετοιμάζει «τριπλό» χτύπημα ο Μίλων!

Ο Μίλων συνεχίζει τις δυναμικές του κινήσεις, ώστε να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, με τον Ανδρέα Ζούκα, τον Κώστα Ανδρεόπουλο και τον Χρήστο Ραλλάκη να φαίνονται κοντά στο να συμφωνήσουν.

Η πρώτη «βόμβα»... ενεργοποιήθηκε χθες το βράδυ (8/6). Ο Νίκος Ψυλέας, με μία συγκινητική του ανάρτηση στο Facebook, ενημέρωνε για την επιστροφή του στον Μίλωνα, σε μία κίνηση που, πέραν της συναισθηματικής της αξίας, εμπεριέχει και ένα μεγάλο αγωνιστικό κέρδος για τον ιστορικό σύλλογο, με σκοπό να γίνει ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην επόμενη Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Μίλων, βέβαια, δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί. Συγκεκριμένα, οι κινήσεις έχουν ήδη γίνει, ώστε να προσεγγιστούν με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίες τρεις αθλητές που, μαζί με τον Ψυλέα, αναμένεται να αλλάξουν επίπεδο στο σύνολο του Δημήτρη Αποσκίτη. Ο λόγος γίνεται για τους Ανδρέα Ζούκα, Κώστα Ανδρεόπουλο και Χρήστο Ραλλάκη, ενισχύοντας ουσιωδώς τη γραμμή των ψηλών και την περιφέρεια.

Ο πρώτος, εφόσον έρθει, θα έχει προέλθει από αξιοσημείωτη παρουσία της Β' Εθνικής, περνώντας την φετινή σεζόν στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και αρκετές νωρίτερα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Την χρονιά αυτή, είχε κατά μέσο όρο 7.2 πόντους και 12 τρίποντα σε 30 συμμετοχές, ενώ αναμένεται να πλαισιωθεί στη γραμμή των ψηλών, όπως και ο Ψυλέας, από τον επίσης πολύπειρο Ανδρεόπουλο, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τέλος, ο 21χρονος γκαρντ βρισκόταν την τελευταία διετία στη Δραπετσώνα, μετρώντας και μία παρουσία στη Β' Εθνική με την Ένωση Ιλίου του Τάκη Πανούλια, την περίοδο 2015-2016.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ