16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά Παππά

Την απόλυτη καταδίκη τους για το υβριστικό δημοσίευμα του Νίκου Παππά, μέσω Instagram, εξέφρασαν η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ.

Ο 27χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τα όρια μέσο του προσωπικού λογαριασμού του στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και, με κοινή ανακοίνωσή τους, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τού ζητούν να αναγνωρίσει το λάθος του, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η ανακοίνωση: «Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς, να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ