21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκαν δύο αγώνες του Ηρακλή λόγω… Covid-19

Δεν άργησε να αντιδράσει και να πάρει επίσημη θέση ο ΕΣΑΚΕ, μετά το τρίτο κρούσμα που βρέθηκε σε μέλος του Ηρακλή και ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του «Γηραιού» με το Λαύριο και τον Παναθηναϊκό για τη Basket League.

H ταλαιπωρία συνεχίζεται για τον Ηρακλή, καθώς τα τεστ κορονοϊού που ακολούθησαν για τα μέλη που συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της ομάδας για το FIBA Europe Cup εντοπίστηκαν τρία κρούσματα και ο ΕΣΑΚΕ επιβεβαίωσε το αναμενόμενο.

Δηλαδή ανέβαλε την αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή με το Λαύριο για τη 19η αγωνιστική της Βasket League αλλά και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (4/4). Πλέον αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία της διοργανώτριας αρχής με τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να βρεθούν νέες ημερομηνίες για τον ορισμό των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται ο αγώνας ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΗΡΑΚΛΗΣ της 19ης αγωνιστικής, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου καθώς και ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20ης (4/4) , λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο του ελέγχου Covid-19.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ