15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ερμής Λαγκαδά : Ανανέωσε τρεις, πρόσθεσε δυο (pics)

Γεμίζει το ρόστερ το Ερμής Λαγκαδά, ο οποίος ανανεώσε τη συνεργασία του με τρεις αθλητές και πρόσθεσε άλλους δυο.

Έτσι, με τα «πράσινα» θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο έμπειρος 26χρονος φόργουορντ, Σωκράτης Γκέλιος, ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Σάββας Πεχλιβανίδης και 21χρονος φόργουορντ, Θανάσης Φυλάκης.

Επίσης αποκτήθηκε ο 20χρονος σέντερ, Παναγιώτης Λογοθέτης, ο οποίος προέρχεται από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και 19χρονος γκαρντ. Φίλιππος Μητρόπουλος ο οποίος πήρε γεύση από την Β' Εθνική με την Αρετσού Καλαμαριάς.

Αναλυτικά :

«''ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΓΚΕΛΙΟ- ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ - ΦΥΛΑΚΗ''

Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Σωκράτη Γκέλιο (26,1.98), Σάββα Πεχλιβανίδη (19,1.96) & Αθανάσιο Φυλάκη (21,2.00).

''ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ & ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ''
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές, Παναγιώτη Λογοθέτη (20, 2.07) & Φίλιππο Μητρόπουλο (19, 1.88).
Ο Παναγιώτης Λογοθέτης έρχεται να καλύψει την θέση 5, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, του Ίκαρου Καλλιθέας, της Ελευθερούπολης, της ΧΑΝΘ (Β’ Εθνική) & της Ελπίδας Αμπελοκήπων (Γ Εθνική).
Ο Φίλιππος Μητρόπουλος θα καλύψει την θέση του play maker, προέρχεται από το εφηβικό του ΠΑΟΚ, ενώ την περσινή σεζόν πήρε το ''βάπτισμα του πυρός'' στην Β εθνική, με την ομάδα της ΑΡΕΤΣΟΥ.
Στα υπόλοιπα νέα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ενώ αναμένονται και νέες ανακοινώσεις μεταγραφών & ανανεώσεων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ