16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για την Νταρουσάφακα (vids)

H Νταρουσάφακα, μετά από την βαριά ήττα που υπέστη από την Σαν Πάμπλο Μπούργκος (100-70) για το Basketball Champions League, επέστρεψε στις εγχώριες της υποχρεώσεις και συνάμα στα θετικά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος υποδέχθηκε την Γκαζιάντεπ και κατάφερε να προστατέψει την έδρα της με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 82-75.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του παιχνιδιού από πολύ νωρίς και κατάφερναν να ελέγχουν τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμη και με 14 πόντους, έκαναν την αντεπίθεση τους στην τελευταία περίοδο, αλλά ήταν πολύ αργά. Η Νταρουσάφακα παρουσιάστηκε ψύχραιμη και κλείδωσε την νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.  

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Άντριους της Νταρουσάφακα, ο οποίος πέτυχε 25 πόντους, μοιράζοντας 3 ασίστ και μαζεύοντας 4 ριμπάουντ. Την ίδια στιγμή άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων. Με αυτή την νίκη η Νταρουσάφακα φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-6

Στιγμιότυπα αγώνα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ