21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Επενδύει σε Πέζο η Καλαμάτα

Παίκτης της Kalamata BC πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Πέζος, με τον ταλαντούχο γκαρντ να έχει συμφωνήσει και ουσιαστικά την επίσημη ανακοίνωση να απομένει.

Στη δεύτερη μεταγραφή της οδεύει η Kalamata BC, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Πέζο. Ο νεαρός γκαρντ, ηλικίας 19 ετών, αναμένεται αυτή την φορά να κάνει το ταξίδι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, μιας και πέρυσι οι αντίστοιχες διαπραγματεύσεις με την Καλαμάτα '80 δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία, αποχωρώντας για λογαριασμό των «μελανόλευκων» από την Αθήνα για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Πέζος είχε ξεκινήσει στην Νήαρ Ηστ σε ηλικία 16 ετών, τη σεζόν 2014-2015, στην τελευταία έως τώρα χρονιά της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Αργότερα, πέρασε από Ηλυσιακό και Προμηθέα Χαλανδρίου, παίρνοντας ρόλο ιδιαίτερα στον τελευταίο, σε μία χρονιά... ηρωική τότε από την πλευρά των παικτών του στη Γ' Εθνική, που είχαν αγωνιστεί υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Οι ικανότητες του ταλαντούχου «άσου», που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις της περιφέρειας, σε συνδυασμό με την προοπτική του, έπεισαν τον Αντώνη Κούτρη και το επιτελείο του, για να προτείνουν την περίπτωσή του κι εκείνος να έρθει στην Καλαμάτα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ