23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Σφήνα» και… παίρνει Κώττα ο Χολαργός

Τον Θωμά Κώττα ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Χολαργός, με τον νεαρό σέντερ να ενισχύει την φροντ λάιν της ομάδας των Βορείων προαστίων στην πρώτη της παρουσία στη Stoiximan.gr Basket League, προλαβαίνοντας... στη στροφή τον Πανιώνιο.

Παίκτης του Χολαργού αναμένεται να γίνει ο Θωμάς Κώττας, με τον νεαρό σέντερ να έρχεται να ενισχύσει το σύλλογο στην παρθενική του συμμετοχή στη Stoiximan.gr Basket League, ενώ πραγματοποιεί προσεκτικές κινήσεις για μία ανταγωνιστική παρουσία. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, που είχε φτάσει μέχρι την 4η θέση στο Παγκόσμιο U19 της Κρήτης, είχε γίνει και... κάτοικος του νησιού τα τελευταία δύο χρόνια, φορώντας την φανέλα του Ρεθύμνου, με το οποίο φέτος είχε κατά μέσο όρο 2.3 πόντους και 1.8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 26 ματς.

Ο Κώττας είχε βγει από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε ηλικία Παίδων τον είχε αποκτήσει από τον Αίαντα Αμυνταίου και σε επίπεδο Ανδρών βρισκόταν στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» την τριετία 2013-2016. Ο ίδιος... μένει Stoiximan.gr Basket League, στηρίζοντας το νέο εγχείρημα του συνόλου του Άρη Λυκογιάννη, με τον Χολαργό να κερδίζει τον Πανιώνιο, που επίσης διεκδικούσε την απόκτησή του.

Παράλληλα, οι κινήσεις σε επίπεδο παραγόντων συνεχίζονται στο σύλλογο, αφού νέος τιμ μάνατζέρ του θα είναι ο Θανάσης Δούνης. Ο Έλληνας παράγοντας, βρισκόταν πέρυσι στον Ηρακλή, ενώ ήταν στις τάξεις του Πανιωνίου προ διετίας, στην πορεία ανόδου από την Α2 για τη Stoiximan.gr Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ