23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επεισόδιο με Αλεξανδρή και… εξελίξεις! (pic)

Έντονο διάλογο είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με οπαδούς του Ηρακλή μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι, με το επεισόδιο αυτό ενδεχομένως να δρομολογεί εξελίξεις.

Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι και η πλέον ευχάριστη για τον Ηρακλή, με άπαντες στην ομάδα να ανυπομονούν για τον αγώνα με το Περιστέρι, αλλά να «βυθίζονται» σε απογοήτευση. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων πέρασε με άνεση από το «Ιβανώφειο» κι έδειξε σαφώς ανώτερη εικόνα, κάτι που προβλημάτισε για ακόμη μία φορά την φετινή σεζόν τους φίλους του «Γηραιού».

Κάπως έτσι, με το πέρας της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών του Ηρακλή πλησίασαν τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, και σύμφωνα με το bluearena.gr, υπήρξε έντονος διάλογος, με τον «Τίγρη» να αναφωνεί την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βέβαια, στο θέμα αυτό δε δόθηκε αρχικά επέκταση από τη διοίκηση, υπό την έννοια πως δεν πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις «εν βρασμώ ψυχής», αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουξν εξελίξεις. 

Αινιγματικό, άλλωστε, ήταν και το τέλος στην τοποθέτησή του μέσω Facebook, στο οποίο αναφέρει εν ολίγοις ότι για τις περαιτέρω εξελίξεις, μετά την ήττα, θα αποφασίσει ο πρόεδρος του Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ