17.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Επαφή ΠΑΟΚ-Μάντζαρη, στη γωνία ο Ηρακλης (vid)

Προσπάθεια για να καλύψει μία από τις διαπιστωμένες και πιο χτυπητές αδυναμίες του, αυτή του πόιντ γκαρντ κάνει ο ΠΑΟΚ και η παρουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη στην αγορά τον έστρεψε στην περίπτωση του. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει επαφή που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σύντομα σε συμφωνία.

 


Ο διεθνής γκαρντ πέρασε ήδη φέτος από την Πολωνία και το Ισραήλ με Σταλ και Χάποελ Εϊλάτ αντίστοιχα όμως στέριωσε σε καμία από τις δύο αφού δεν βρήκε αυτό που έψαχνε. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του ώστε να απελευθερώσει πρωτίστως τον Μάλκολμ Γκρίφιν και στη συνέχεια Λοβ αλλά και Τολιόπουλο. Έναν γκαρντ που βάλει πίεση στην μπάλα και θα αναλάβει να δημιουργήσει στην επίθεση.

 


Η κίνηση για Μάντζαρη, ανεξαρτήτως του πώς θα κλείσει, έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαπίστωση ότι οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο λόγω των πέντε ηττών του στα επτά πρώτα επίσημα παιχνίδια του.

 

 


Πάντως στη γωνία περιμένει για τον Μάντζαρη ο Ηρακλής, που έδειξε ένα ενδιαφέρον και περιμένει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπήκε στον πάγο, προσωρινά τουλάχιστον, η περίπτωση του Δημήτρη Σταμάτη.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ