19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Δίνει «βάθος» στην περιφέρεια με τον Σταμάτη

Μετά τη νίκη-ανάσα επί της Λάρισας ο Στέργιος Κουφός έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση του Ηρακλή για νέες αλλαγές. Η πρώτη, επί των ημερών του, κίνηση μπορεί να είναι η προσθήκη του Δημήτρη Σταμάτη.

 

Οι «κυανόλευκοι» που είχαν ενδιαφερθεί για τον 25χρονο γκαρντ και το καλοκαίρι του 2020 πριν εκείνος καταλήξει στον Άρη, αναζητούσαν έναν παίκτη για την περιφέρεια τους ενώ παράλληλα θα αποχωρήσει ο Ράιαν Γούλριτζ που είδε ολόκληρο το παιχνίδι της Λάρισας από τον πάγκο. Έτσι θα δημιουργηθεί μία κενή θέση ξένου για την οποία θα αποφασίσει ο Κουφός. Ο Σταμάτης έχει τη γνώση της κατηγορίας στην οποία έπαιξε με τον Πανιώνιο, την Κηφισιά, την Κύμη, τον Κολοσσό, τον Ήφαιστο και τον Άρη. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 ματς Πρωταθλήματος με τον Άρη έχοντας 4,65 πόντους με 36% από το τρίποντο, 1,1 ριμπάουντ και 1,15 ασίστ σε 15:44 συμμετοχής.

 

 

Ο Σταμάτης εφόσον προκύψει συμφωνία, θα κάνει το ντεμπούτο του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (7/11, 17:00) με τον Απόλλωνα Πάτρας στο Ιβανώφειο. Το καλό είναι ότι συμμετείχε στις προπονήσεις του Άρη, οπότε δεν θα χρειαστεί χρόνο για να ετοιμαστεί και να παίξει.

 

Photo Credits Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ