23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσημο: Την Τετάρτη στις 14:00 η συνέντευξη Τύπου του Γιαννακόπουλου!

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ότι θα παραθέσει συνέντευξη τύπου την προσεχή Τετάρτη (03/06) πλέον πήρε κι επίσημη μορφή μέσω ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, η συνέντευξη τύπου θα ξεκινήσει στις 14:00 στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και αναμένεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ανοίξει... τα χαρτιά του για όλα τα θέματα της ομάδας όσον αφορά το αγωνιστικό και οικονομικό κομμάτι ενώ θα ενημερώσει τον κόσμο των πρασίνων τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη... ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/6/2020 στις 14.00 στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ (ώρα προσέλευσης: 13.30).

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο YouTube.

Λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊού, o αριθμός των εκπροσώπων του Τύπου θα είναι περιορισμένος και το κάθε Μέσο θα έχει τη δυνατότητα εκπροσώπησης από έναν μόνο δημοσιογράφο, ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μπορούν να εκπροσωπηθούν και από έναν εικονολήπτη.

Παρακαλούνται τα Μέσα που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του κ. Γιαννακόπουλου, να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα (1/6) στις 18.00 τα ονόματα των εκπροσώπων τους στο e-mail: [email protected]».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ