17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε και η Σαν Πάμπλο Μπούργος (vid+pics)

Η μία μετά την άλλη οι ισπανικές ομάδες επιστρέφουν στις προπονήσεις, οι οποίες είχαν διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Με μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις παίκτες και προπονητικό επιτελείο της Σαν Πάμπλο Μπούργος βρέθηκαν την Πέμπτη (14/05) στο «Coliseum Burgos» και ξεκίνησαν να γυμνάζονται επί της ουσίας ατομικά, αφού ναι μεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, αλλά απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή ο ένας με τον άλλον.

Οι παίκτες μετέβησαν στο κλειστό φορώντας στην πλειονότητά τους προστατευτικές μάσκες και φέροντας όλα τα ρούχα τους από το σπίτι τους. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο πέρασαν από θερμομέτρηση, απολύμαναν τα χέρια τους και μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν χωρίς να αλλάξουν ή να κάνουν ντους στα αποδυτήρια.

Στο σημείο της διακοπής, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19 και των έκτακτων μέτρων πρόληψης που πάρθηκαν, οι Ισπανοί πάλευαν να μπουν στα πλέι οφ της ACB όντας ισόβαθμοι στην έβδομη θέση με τη Βαλένθια, την Μπασκόνια και τη Μάλαγα με 12-11, ενώ στο Basketball Champions League ήταν να παίξουν στα προημιτελικά απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ