19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επέλεξε συνεργάτες ο Κουφός για τον Ιωνικό!

Σε δύο μέτωπα, εξίσου σημαντικά, εξελίσσεται η νέα εποχή του Ιωνικού μετά την συμφωνία με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και την επίλυση με αυτόν τον τρόπο του προβλήματος που είχε προκύψει από την ΕΕΑ. Το ένα έχει να κάνει με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να παρουσιαστούν πλήρη στοιχεία για την νέα ΚΑΕ που θα προκύψει και το άλλο με την επάνδρωση της ομάδας που φιλοδοξεί να θυμίζει τον Ιωνικού του... πρώτου μισού του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Οπως έχετε ενημερωθεί πριν από αρκετές μέρες από το Basketa.gr, ο Στέργιος Κουφός θα επιστρέψει στην Νίκαια και θα αναλάβει το κουμάντο στον πάγκο. Πλέον, έχει έτοιμο και το επιτελείο που επέλεξε για να αρχίσουν εντατική δουλειά για την μεταγραφική ενίσχυση. Ο Σωτήρης Νικολαϊδης και ο Αγγελος Τσίκληρας θα είναι οι δύο άμεσοι συνεργάτες του προπονητή του Ιωνικού.

Ο Νικολαϊδης έχοντας δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως το Ανατόλια και το Πευκοχώρι, πλέον βρίσκεται στην ΑΘήνα για να σταθεί δίπλα στο νέο ξεκίνημα που έκανε ο γιος του Αλέξανδρος, ο νεαρός διεθνής πλέι μέικερ που έχει πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και κάνει βήματα καθιέρωσης.

Ο Τσίκληρας δούλεψε ως πρώτος προπονητής σε γυναικείες ομάδες της Ελλάδας, με τελευταία τον Πανιώνιο και μετά δοκίμασε την τύχη του στον Λίβανο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ