17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΟΚ: «Να μας πει η Πολιτεία τι θέλει»

Η ελληνική Ομοσπονδία εξέδωσε ακόμη μία ανακοίνωση το τελευταίο διάστημα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση της και να πετάξει το... μπαλάκι στην Πολιτεία σχετικά με την επανεκκίνηση των μικρότερων κατηγοριών, ζητώντας να αναλάβει την ευθύνη ενώ τάχθηκε υπέρ στην έναρξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η συνεχιζόμενη κατευθυνόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας από την Πολιτεία και το γαϊτανάκι δημιουργίας εντυπώσεων, μας υποχρεώνει να θέσουμε άπαντες προς των ευθυνών τους.

Είναι αναγκαίο αυτό ώστε να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση των υφιστάμενων τις συνέπειες της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αυτές οι ώρες για διεκπεραίωση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων, παρά μόνο για υπεύθυνες πράξεις.

Θέτουμε λοιπόν το ουσιαστικό ερώτημα, που απαιτεί άμεση και σαφή απάντηση. Είστε ή όχι υπέρ της επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας και των πρωταθλημάτων; Εμείς ως αθλητική Ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξή τους. Εσείς σαν πολιτεία είσαστε; Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταμαήστε την επιχείρηση μετάθεσής τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ