22.5 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Εξετάζει Καπώνη ο Παπάγου

Στον Παπάγου μπορεί να μην έχουν ολοκληρώσει όλες τις ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ, αλλά πλέον εξετάζουν και τις προθήκες που θέλουν να κάνουν, με μια από αυτές που συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον να είναι ο Γιάννης Καπώνης.

Ο 26χρονος γκαρντ βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο των Εθνικών κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας στοιχεία που αρέσουν στον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στον Έσπερο Καλλιθέας στον οποίο είχε 8,1 πόντους και 28 εύστοχα τρίποντα σε 21 παιχνίδια, ενώ μια σεζόν πριν ήταν εκ των βασικών συντελεστών της παραμονής του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α2 με  5,7 πόντους και 2,2 ασίστ σε 32 παιχνίδια.

Ο Γιάννης Καπώνης άρχισε να χτίζει το όνομα του στον Πρωτέα Βούλας με τον οποίο αγωνίστηκε στην ΕΣΚΑΝΑ, για να ακολουθήσει ο Φάρος Κερατσινίου στην Γ’ Εθνική, και το Λαύριο στην Basket League την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, με την καθιέρωση του να έρχεται στην Δάφνη Δαφνίου και την σεζόν 2017-2018 στη Β' Εθνική. Ενδιάμεσα ακολούθησε και η συμμετοχή στο Περιστέρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ