25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Εν αναμονή εξελίξεων στην Κόρινθο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ΚΑΟ Κορίνθου, μετά τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, οι οποίες θα αποφασιστούν και αναμένεται να καθορίσουν το μέλλον της ομάδας.

Ο ΚΑΟ Κορίνθου, μετά από δύο χρονιές, όπου ήταν ανταγωνιστικός στη Β' Εθνική, έχοντας καταφέρει να ανέλθει σε αυτή μέσω της τρίτης θέσης του τότε κερδισμένου αγώνα κατάταξης με την Πεντέλη από τη Γ' Εθνική, βρίσκεται και πάλι στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία. Αρκετός είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας και αναμένεται σύντομα να υπάρξουν σπουδαίες αποφάσεις για το μέλλον της.

Στον ΚΑΟΚ θα κληθεί σύντομα η διενέργεια έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για σειρά ουσιωδών ζητημάτων. Ένα από αυτά, αφορά το ποια άτομα του συμβουλίου θα συνεχίσουν να συνδράμουν το σύλλογο, καθώς ενδέχεται μερικοί εξ αυτών να αποχωρήσουν. Παράλληλα, πρέπει να αποφασιστεί το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός που θα «τρέξει» την ομάδα στη Γ' Εθνική, χωρίς όμως να υπάρχει προσανατολισμός όχι μόνο σε όνομα, αλλά και την φιλοσοφία που επιθυμούν να παρουσιάσουν στο παρκέ.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα, βέβαια, είναι και οι παίκτες που θα απαρτίζουν τον ΚΑΟΚ της νέας χρονιάς. Κι αυτό, γιατί αρκετοί από το υπάρχουν ρόστερ έχουν προτάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών και είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν, με το σύλλογο να αναζητά αθλητές της περιοχής, που να μπορούν να τον υποστηρίξουν στη Γ' Εθνική. Αν δε βρεθούν αυτοί, όμως, δεν αποκλείεται ακόμη και η υλοποίηση της σκέψης για συμμετοχή στην Α' ΕΣΚΑΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ