23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Γιόβιτς

Από τη στιγμή που διέρρευσε ότι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του και να φύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό το ΝΒΑ, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Κατ' αρχάς, φαίνεται πως ο Αμερικανός έχει πράγματι συμφωνήσει με τους Γιούτα Τζαζ, που τον επέλεξαν στο νούμερο 55 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2017 κι έχουν τα δικαιώματά του, οπότε είναι πια θέμα χρόνου να αποδεσμευθεί από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως δεν πιάστηκαν απροετοίμαστοι κι έχουν αρχίσει να ενεργοποιούν τα εναλλακτικά τους πλάνα. Σύμφωνα μάλιστα με τον λογαριασμό Double Double στο twitter, που ασχολείται με φήμες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ κι έχει έδρα το Βελιγράδι, μία περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά είναι αυτή του διεθνούς Σέρβου πόιντ γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς. Στη σχετική ανάρτηση, μάλιστα, ο συντάκτης της επικαλείται πηγή από την Ελλάδα. 

Ο Γιόβιτς είναι ένας 29χρονος ψηλός πόιντ γκαρντ (1,99), ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου. Τη σεζόν που τελείωσε είχε 8,3 πόντους και 4.6 ασίστ. Το όνομά του πάντως το έφτιαξε στον Ερυθρό Αστέρα, όπου έπαιξε την τριετία 2014-17.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ