20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενδιαφέρον Μπακς για τον Μπογκντάνοβιτς

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ένας παίκτης που έχει θέση στο ΝΒΑ, πιθανότατα όμως όχι πλέον στους Σακραμέντο Κινγκς. Πριν από λίγο καιρό δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί τους, κάτι που τον καθιστά restricted free agent. Μπορεί δηλαδή να βρει προσφορά από άλλη ομάδα, ωστόσο οι Κινγκς διατηρούν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν αυτή την προσφορά και να τον κρατήσουν, αν θέλουν. 

Τούτων δοθέντων, έχουν αρχίσει να εξυφαίνονται στις ΗΠΑ σενάρια για το μέλλον, που, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, τον θέλει συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι! 

Γράφουν, λοιπόν, στις ΗΠΑ πως οι Μπακς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία του Έρικ Μπλέντσο ως τρίτου επιθετικού πόλου της ομάδας, δίπλα στον Γιάννη και τον Κρις Μίντλετον. Ως εκ τούτου αναζητούν κάποιον πιο συνεπή παίκτη στο σκοράρισμα και ο Μπογκντάνοβιτς μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο τους. Γι' αυτό φέρονται διατεθειμένοι να του προτείνουν συμβόλαιο, θέλοντας παράλληλα να εκμεταλλευτούν και το ότι οι Κινγκς ενδεχομένως να προτιμήσουν να πάρουν έναν πιο καθαρό πόιντ γκαρντ και να αφήσουν τον Σέρβο να φύγει.

Για τον Μπογκντάνοβιτς ακούγεται ότι ενδιαφέρονται επίσης οι Λέικερς, που θεωρούν ότι ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα από τον Κούζμα, αλλά και οι Ρόκετς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ