24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εμ Τζέι Ρετ: «Νιώθω ευλογημένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (pic)

Ο νεοφερμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, Εμ Τζέι Ρετ, μετράει ήδη τις πρώτες του μέρες στην ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media ώστε να δείξει την ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που του δόθηκε στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή και προετοιμάζεται εντατικά ώστε να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο "Instagram" έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι θα δώσει τα πάντα στους αγώνες του πρωταθλήματος και του BCL.

«Ευλογημένος και ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τελειώσω τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, στο Basketball Champions League και θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ της ελληνικής Α1» ήταν το μήνυμα του Εμ Τζέι Ρετ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TMC? BLESSED and THANKFUL for the opportunity to play for this historic club here in Greece ?? @paokbasketball I’m excited to be finishing the season here in @basketballcl and making this playoff push in the Greek A1 league! ⚫️⚪️ #PAOKFAMILY #PAOKBASKETBALL #WARRHETTY #GODSPEED ⚫️⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MJ Rhett (@warrhetty) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ