17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο για Μπεχάιμ!

Σε περιπέτειες μπήκε ο προπονητής του πανεπιστημίου Σίρακιουζ Τζιμ Μπεχάιμ, ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του NCAA, καθώς το βράδυ της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του έναν άνδρα! 

Το δυστύχημα έγινε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο Σίρακιουζ. Το θύμα, ο 51χρονος Χόρχε Χιμένεθ, επέβαινε μαζί με άλλα τρία άτομα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε στην προστατευτική μπάρα του δρόμου. Οι επιβάτες βγήκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο έμεινε ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου, και άρχισαν να προχωρούν κατά μήκος του, όταν ένα δεύτερο όχημα ήρθε από πίσω. Ο οδηγός του, ο Τζιμ Μπεχάιμ είδε ξαφνικά μπροστά του το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και προσπάθησε να το αποφύγει, όμως κατά τη διάρκεια του ελιγμού έπεσε πάνω στον Χιμένεθ, τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ούτε ο 74χρονος προπονητής του Σίρακιουζ ούτε το θύμα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ διεξάγεται ανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Τζιμ Μπεχάιμ είναι από το 1976 προπονητής των Σίρακιουζ Όραντζ, με τους οποίους έχει κερδίσει έναν τίτλο του NCAA (το 2003, έχοντας στην ομάδα τον Καρμέλο Άντονι), έχει παίξει σε πέντε φάιναλ φορ κι έχει κερδίσει πλήθος άλλων διακρίσεων. Υπήρξε επίσης βοηθός του Μάικ Σιζέφκσι στην Εθνική ΗΠΑ, που σάρωσε τα χρυσά μετάλλια στις διεθνείς διοργανώσεις από το 2008 κα μετά, ωστόσο γεύτηκε και υο πικρό ποτήρι της ήττας από την Εθνική μας ομάδα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2006.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ