23 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Εμπίντ: «Τι έκανα με τα πρώτα μου λεφτά; Τίποτα!» (vid)

Μια απάντηση... όχι τόσο αναμενόμενη είχε να δώσει ο Τζόελ Εμπίντ για το πώς χρησιμοποίησε τα χρήματα από το πρώτο του συμβόλαιο στους Σίξερς, καθώς απλά... δεν αγόρασε τίποτα.

Σχεδόν οποιοσδήποτε άνθρωπος, αν υπέγραφε ένα συμβόλαιο, που θα του απέφερε ένα ποσό με... μπόλικα μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό, συνήθως θα έκανε κάποια σημαντική αγορά. Ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο είναι αρκετά συνήθεις επιλογές, όπως και... τα πάρτι. Για τον Τζόελ Εμπίντ, όμως, δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο.

Τι έκανε, λοιπόν, ο «άσος» των Σίξερς το 2014, όταν υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο; Τίποτα! Αυτή ήταν η απάντηση σε συνέντευξή του σε εκπομπή του Mind Frame Gaming, όπου παίζοντας μποξ με κουκλάκια κόντρα στον παρουσιαστή, απαντούσε σε διάφορες ερωτήσεις, όπως ήταν επίσης η συμμετοχή του στο NBA Africa Game, μιας και ο ίδιος είναι από το Καμερούν.

«Τίποτα δεν έκανα», είπε στην αρχή, προκαλώντας έκπληξη στον παρουσιαστή. «Δεν οδηγώ, δεν έχω δίπλωμα, άρα δεν πήρα αυτοκίνητο. Ούτε σπίτι πήρα», συνέχισε, για να μιλήσει σχετικά με το τι τον γεμίζει. «Το μπάσκετ και τα video games», θα συμπλήρωνε, δείχνοντας μία ξεχωριστή απλότητα, όχι μόνο ως προς το σε τι επενδύει, αλλά και το ύφος, με το οποίο αναφέρεται σε αυτές του τις ασχολίες.

Απλαύστε τον στο ακόλουθο βίντεο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ