17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εμπίιντ: Αποθέωσε τη μεταμόρφωση του Χάρντεν (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει εξελιχθεί στο βαρόμετρο των Μπρούκλιν Νετς τη φετινή σεζον, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό αναγνώρισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σταρ των Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ, αποθεώνοντας τον Χάρντεν για αυτή τη θεαματική αλλαγή.

O σέντερ της πρωτοπόρου ομάδας της Ανατολής βρέθηκε καλεσμένος στο "Lowe Post Podcast" του ESPN και μεταξύ άλλων μίλησε για τον βασικό πρωταγωνιστή των συνδιεκδικητή του "στέματος" της Ανατολικής Περιφέρειας, των Μπρούκλιν Νετς.

"Είχε τεράστια επίδραση η αλλαγή του αυτή" τόνισε ο Εμπίιντ. "Προφανώς ήταν κρίμα το πως πήγαν τα πράγματα στο Χιούστον, αλλά πλέον βλέπω ότι είναι κυριαρχικός, κουβαλώντας το Μπρούκλιν, παίρνοντας τον ρόλο του Πόιντ Γκαρντ και κάνοντας ό,τι χρειάζεται να κάνει, ειδικά αν σκεφτούμε ότι έπρεπε και να αλλάξει δραματικά το παιχνίδι του στην πορεία.

Το να πας από τα 25-30 σουτ τον αγώνα στο να είσαι ο δημιουργός και ο πλέι μέικερ και όχι απλως να είσαι όντως εντάξει με αυτό αλλά και να το εκτελείς με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, είναι αξιοσημείωτο."

Είναι πράγματι αλήθεια, πως ο Χάρντεν εντυπωσιάζει στον νέο του ρόλο, σε βαθμό που για πολλούς αξίζει και μία θέση στην κουβέντα του βραβείου του MVP. O 30χρονος παίκτης των Μπρούκλιν Νετς γράφει 25.4 πόντους, 10.9 ασίστ και 8 ριμπάουντ ανά αγώνα τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, πίσω φυσικά από τους Σίξερς του Τζοέλ Εμπίιντ.

https://www.youtube.com/watch?v=9GGawjDIws8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ