21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ελαζίγκ – ΠΑΟΚ 80-76 : Δεύτερη ήττα και Eurocup τέλος για τον ΠΑΟΚ

Τη δεύτερη ήττα (80-76) σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του Eurocup γυναικών, με την τούρκικη Ελαζίγκ να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά δεν κατάφερε να κάνει το "θαύμα" αποκλείοντας σε σειρά δύο... εκτός έδρας αγώνων έναν ισχυρό αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι πάλεψε και τα δύο παιχνίδια μέχρι τέλους. Μετά την ήττα με 4 πόντους κατά την πρώτη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ έχασε με την ίδια διαφορά και στον επαναληπτικό, με το συνολικό -8 και το 0/2 να τον στέλνουν πίσω στη Θεσσαλονίκη χωρίς το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του EuroCup Γυναικών.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα της αναμέτρησης, όμως ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που χρειαζόταν η Ελαζίγκ για να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα και εν τέλει τη νίκη. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας του Κώστα Κεραμιδά να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της, η Ελαζίγκ άντεξε και πήρε τη δέυτερη νίκη και την πρόκριση.

Για την ελληνική ομάδα ξεχώρισαν με 18 πόντους η Ζαφειρένια Καρλάφτη και 17 πόντους η Ρέισελ Χόλιβεϊ, ενώ για τις νικήτριες της Ελαζίγκ, ζημιά με 28 πόντους έκανε η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Κόλμπι Μόργκαν

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ

Τα δεκάλεπτα: 24 - 26, 42-42, 60- 53, 80-76

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ