22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Εκτός Μουντομπάσκετ και ο Κούζμα, έτοιμη η 12άδα των Αμερικανών! (pic)

Οι ατυχίες δεν τελειώνουν για τους Αμερικανούς ούτε λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Κάιλ Κούζμα να τραυματίζεται και να τίθεται νοκ άουτ, με αποτέλεσμα ο Γκρεγκ Πόποβιτς να έχει έτοιμη την τελική 12άδα του, εφόσον δεν καλέσει κανέναν πίσω.

Η ήττα στον αγώνα με την Αυστραλία ήταν το λιγότερο για την Εθνική ΗΠΑ, αφού ο Γκρεγκ Πόποβιτς πρέπει να διαχειριστεί άλλη μια απώλεια. Αυτή η απώλεια αφορά τον Κάιλ Κούζμα, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο και προστίθεται στη λίστα των τραυματιών, με αποτέλεσμα να τίθεται και αυτός εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ξεκινά σε ακριβώς μία εβδομάδα (31/8).

Κάπως έτσι, πάντως, γνωρίζουμε και την τελική δωδεκάδα της Team USA, εφόσον βέβαια ο «Ποπ» δεν αποφασίσει να καλέσει πίσω κάποιον παίκτη από την αρχή της προετοιμασίας, αν βέβαια και ο τελευταίος δεχθεί. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι λογικά θα πορευτεί με τους εναπομείνατες παίκτες του και χρειάζεται μάλλον... ένα ευχέλαιο για να μη λείψει κι άλλος.

Η δωδεκάδα είναι η εξής: Χάρισον Μπαρνς, Τζέιλεν Μπράουν, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Μέισον Πλάμλι, Μάρκους Σμαρτ, Τζέισον Τέιτουμ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Ουόκερ, Ντέρικ Ουάιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ