18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Με την ίδια διοίκηση στην τελική ευθεία (pic)

Το Πρωτοδικείο Αθηνών επικύρωσε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για τη διενέργεια των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 30/5. Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει η τακτική εκδίκαση για τη διοίκηση που είχε οριστεί αρχικά με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και ο δικαστής είχε ενημερώσει ότι σήμερα θα έβγαζε την απόφασή του.

Αυτή αφήνει τη διοίκηση που είχε προκύψει μετά τις αλλαγές που προέκυψαν από τις παραιτήσεις, προσδιορίζοντας ως στόχο τη διενέργεια των εκλογών και την διεκπεραίωση τυχόν επειγουσών υποθέσεων.

Ουσιαστικά δίνει... εντολή για εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να πάνε πίσω αν άλλαζε η σύνθεση και η νέα που θα προέκυπτε ήθελε να ξανασυζητήσει τις λεπτομέρειες. Λογικά δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή στη «Λεωφόρο» θα γίνουν εκλογές, αν και με όσα έχουν δει τα μάτια μας ουδείς ορκίζεται. Εξάλλου ακόμα δεν έχει υπάρξει ούτε η απαραίτητη έγκριση από την Πολιτική Προστασία υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Για σήμερα πάντως είχε προγραμματιστεί στην τελευταία συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης συνάντηση των νομικών όλων των υποψήφιων παρατάξεων για να διευθετήσουν τις τελικές λεπτομέρειες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ