17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Οριστικά στο ανοιχτό της «Λεωφόρου» στις 30/5

Σε ένα ποδοσφαρικό γήπεδο θα γίνουν τελικά οι πιο ενδιαφέρουσες εκλογές, εδώ και δεκαετίες, της ομοσπονδίας μπάσκετ. Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου, υπερψηφίστηκε η πρόταση της πλειοψηφίας για διεξαγωγή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 30/5. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 16-5, με αυτούς που αρνήθηκαν να είναι τα πέντε μέλη της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα. Αυτό είχε φανεί από το πρωί με την επιστολή που είχαν στείλει προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Τα μέλη από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ψήφισαν υπέρ τονίζοντας ότι το ζητούμενο πλέον είναι να γίνουν οι εκλογές και να μην δοθεί «πάτημα» σε κάποιους να προχωρήσουν σε ένα αναβολή. Ετσι κι αλλιώς, ήταν δεδομένη η υπερψήφιση της «Λεωφόρου» από την ώρα που αυτό υποστήριζε η πλειοψηφία. Ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος, από χθες με επιστολή του είχε εκφράσει επιφυλάξεις για τον τρόπο διεξαγωγής σχετικά με τη διευκόλυνση σωματείων εκτός Αττικής για να δώσουν το παρών. Σήμερα επανήλθε πριν τη συνέλευση και με νέα επιστολή, επισήμανε την ανάγκη συμφωνία για την τέλεση των εκλογών και από 'κει και πέρα, έθετε ζητήματα για την εύρυθμη περαίωση των αρχαιρεσιών.

Την ερχόμενη Δευτέρα (24/5) συμφωνήθηκε να συναντηθούν οι νομικοί των υποψήφιων παρατάξεων για να συμφωνήσουν στα διαδικαστικά. Οπως ειπώθηκε σήμερα, η γενική συνέλευση θα αρχίσει στις 11π.μ. και η διαδικασία των αρχαιρεσιών περίπου στις 13.00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ