18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Εκκωφαντικά διπλά» για Ιορδανία και Λίβανο (vids)

Ιορδανία και Λίβανος έδωσαν το «στίγμα» για το ποια είναι τα «αφεντικά» του τρίτου ομίλου της Ασιατικής ηπείρου για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, περνώντας σαν «σίφουνες» το «εμπόδιο» των Ινδίας και Συρίας.

Με «κατοστάρα» πέρασε η Ιορδανία από την Μπελανγκούρου, φτάνοντας στο «3 στα 3» με αντίπαλο την Ινδία (102-88). Ιδιαίτερα στην τελευταία περίοδο, οι Άραβες ήταν απολαυστικοί, καθώς «φόρτωσαν» το αντίπαλο καλάθι με 36 πόντους και χάρη σε αυτό το «σόου», έφτασαν στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια να περάσουν με απόλυτο νικών στην επόμενη φάση. Ο Μοχάμεντ Σαχέρ Χουσεΐν ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους και 17 ριμπάουντ για τους νικητές, με τον Αραβίντ Ανατουράι να έχει 28 πόντους και 11 ριμπάουντ για τους Ινδούς.

Σε υψηλά στάνταρ απόδοσης έφτασε και ο Λίβανος, παίρνοντας «διπλό»... στην έδρα του με 87-63 απέναντι στη Συρία. Λόγω του εμφυλίου των τελευταίων, όπως είναι λογικό, παιχνίδι στη Συρία δεν μπορεί να διεξαχθεί και οι τύποις φιλοξενούμενοι έδειξαν εξαρχής την ανωτερότητά τους, με τον Αμίρ Σαούντ να έχει 26 πόντους με 8/17 σουτ, ενώ σε double έφτασε ο Άτερ Μαγιόκ, με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ. Οι 24 πόντοι του Τζάστιν Χόκινς δεν ήταν αρκετοί για τους Σύριους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ