23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εισιτήρια με… μπόνους και αγιασμός στη Λάρισα (pics)

Η Λάρισα πραγματοποίησε στο κλειστό της Νεάπολης αγιασμό, πριν από τον εντός έδρας αγώνα της με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά θα υποδεχθούν το Σάββατο (19/10, 15.45) το «Γηραιό», στοχεύοντας στη δεύτερη φετινή νίκη τους. Παίκτες και τεχνική ηγεσία άφησαν για λίγο στην άκρη την προετοιμασίας τους για τον καθιερωμένο αγιασμό, με το παρών να δίνει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θοδωρής Ριζούλης.

Παράλληλα, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν πως όσοι προμηθευτούν εισιτήριο για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των δεκαπέντε ευρώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα ακολουθήσει στις 2 Νοεμβρίου, για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της για τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε στην έκδοση εισιτηρίων στον αγώνα με το Άρη, αν και δεν είναι δική της ευθύνη αλλά της εταιρείας που έχει αναλάβει την έκδοσή τους. Για τον λόγο αυτό, η τιμή των εισιτηρίων ημέρας για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην προπώληση -καθημερινά από τα γραφεία (Παπακυριαζή 31-33, 2ος όροφος)- θα είναι 10€.

Κρατήστε το απόκομμα: Με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου για τον αγώνα ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο στην τιμή των 15€ για το ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ