17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εθνική Παίδων: Eκτός European Challenger λόγω κρουσμάτων

Άτυχη στάθηκε η Εθνική Παίδων, η οποία ετοιμαζόταν για το European Challenger των Σκοπίων, και που εν τέλει δεν πρόκειται να συμμετάσχει, λόγω πέντε κρουσμάτων κορονοϊού!

Στην Αθήνα θα μείνει τελικά η Εθνική ομάδα Παίδων, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του European Challenger U16, το οποίο θα διεξαγόταν από τις 16 μέχρι τις 21 Αυγούστου στη Βόρεια Μακεδονία και την πόλη των Σκοπίων. Η Ελλάδα επρόκειτο να αντιμετωπίσει, εκτός των διοργανωτών της Βόρειας Μακεδονίας, τη Ρωσία, τη Λιθουανία τη Γαλλία και τη Ρουμανία, όμως κάτι τέτοιο εν τέλει δεν πρόκειται να γίνει.

Η Εθνική ομάδα στάθηκε άτυχη, καθώς λίγα 24ωρα πριν την αναχώρησή της (ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο, 14 Αυγούστου) για την πόλη που θα διεξαχθεί το τουρνουά, βρέθηκαν πέντε κρούσματα μεταξύ των μελών της αποστολής, κάτι που όπως ήταν λογικό ανάγκασε όλους τους συμμετέχοντες να ακυρώσουν το ταξίδι τους, με την ομάδα του Χρήστου Σγουρίτσα να αποσύρει την συμμετοχή της. Πέρα από τα θετικά κρούσματα, όλοι οι αθλητές βρίσκονται πλέον σε καραντίνα με σκοπό την αποφυγή διάδωσης του ιού, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ