23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εθνική ΗΠΑ: Καραντίνα για Μπιλ, ανησυχία για Τόκιο (vids)

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Εθνικής ΗΠΑ και του Μπράντλεϊ Μπιλ, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Το μπασκετικό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αλλά η συμμετοχή του Αμερικανού διεθνή κρίνεται πλέον αμφίβολη. Ο 28άχρονος γκαρντ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς μπήκε σε καραντίνα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής εάν βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19 ή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, κάτι που δεν αποκλείεται να τον θέσει εκτός του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στο πλανήτη.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ έπαιξε στα τρία φιλικά της «αστερόεσσας» στο «Mandalay Bay Events Center» στο Λας Βέγκας, απέναντι σε Νιγηρία, Αυστραλία και Αργεντινή, αλλά από τη στιγμή που μπήκε σε πρωτόκολλο κορονοϊού δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να χάσει την πτήση για το Τόκιο, με τους Κέλντον Τζόνσον (Σαν Αντόνιο Σπερς), Σαντίκ Μπέι (Ντιτρόιτ Πίστονς) και Ντάριους Γκάρλαντ (Κλίβελαντ Καβαλίαρς) να… περιμένουν στη γωνία για να μπουν στην αποστολή. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκρεγκ Πόποβιτς, θα αποφασίσει αναλόγως πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=tpcQmrM8DGQ

https://www.youtube.com/watch?v=NA1SG34wE94

https://www.youtube.com/watch?v=f0Db4x6e1NM&t=1s

Σε εξήντα ματς κανονικής περιόδου φέτος στο ΝΒΑ είχε κατά μέσο όρο 31,3π., 4,7 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 35.8’ και σε πέντε αναμετρήσεις πλέι οφ οι μ.ό. του ήταν 30π., 6,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ σε 39’. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει να επιδείξει δύο μετάλλια, αλλά με τις «μικρές» Εθνικές (χρυσό στο Παγκόσμιο U16 του 2009 στην Αργεντινή, χρυσό στο Παγκόσμιο U17 του 2010 στη Γερμανία).

https://www.youtube.com/watch?v=XkhCyXCfPFc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ