24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εθνική ΗΠΑ: Καραντίνα για ΛαΒίν! (pic,vid)

Στο πρωτόκολλο προστασίας για τον κορονοϊό μπήκε ο Ζακ ΛαΒίν και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των ΗΠΑ στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική ομάδα, ο σταρ των Μπουλς τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο προστασίας, μία μόλις ημέρα πριν το ταξίδι της αποστολής της Team USA στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι ΗΠΑ, που έχουν αρκετά προβλήματα με τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, καθώς έχασαν τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος αναγκάστηκε να δώσει τη θέση του στον Κέλντον Τζόνσον, αλλά και βλέπουν τον Τζέραμι Γκραντ να κάνει αγώνα δρόμου για να ενσωματωθεί εγκαίρως, βλέπουν τρίτο παίκτη να ταλαιπωρείται με το ίδιο πρόβλημα.

Ο ΛαΒιν, ο οποίο προέρχεται από σεζόν καριέρας με τους Μπουλς αλλά και μία εξαιρετική προετοιμασία με την ομάδα των ΗΠΑ, θα χάσει το ταξίδι όμως δεν θα χάσει και τις ελπίδες συμμετοχής στην Ολυμπιάδα. Η ομοσπονδία ελπίζει πως ο άσος των Μπουλς θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα, πηγαίνοντας στο Τόκιο την επόμενη εβδομάδα, μιας και έχει ήδη νοσήσει από τον κορονοϊό ενώ έχει ολοκληρώσει και τον εμβολιασμό του, γεγονός που πιθανώς να τον κάνει να περάσει πολύ ελαφριά πιθανή μόλυνση, αλλά και που έτσι και αλλιώς μειώνει αρκετά την προληπτική καραντίνα, σε περίπτωση επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

https://twitter.com/TheSteinLine/status/1417205984737447941

https://twitter.com/SportsCenter/status/1416953367830618113



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ