22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εθνική Γυναικών: Οι κλήσεις για την προετοιμασία του Ευρωμπάσκετ

Η πρόκληση του Ευρωμπάσκετ πλησιάζει, και η Εθνική ομάδα Γυναικών αρχίζει να μπαίνει στους ρυθμούς της διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου στη Βαλένθια, με πρώτο αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός, ανακοίνωσε τις αθλήτριες που θα βρεθούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε μία λίστα 18 αθλητριών, με την προετοιμασία, για τις αθλήτριες που έχουν τελειώσει ήδη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, να ξεκινάει στις 17 Μαΐου. Οι υπόλοιπες πρόκειται να ενσωματωθούν αργότερα. Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας, η Εθνική αναμένεται να λάβει μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά στην Κροατία, όπου θα αναμετρηθεί με Κροατία (5/6) και Σλοβακία (6/6), ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βέλγιο, όπου από τις 10-13 Ιουνίου θα δώσει τρία φιλικά με την Εθνική Βελγίου. Μετά το πέρας αυτών η αποστολή θα μεταβεί στην Ισπανία.

Από τις κλήσεις, φυσικά ξεχωρίζει η απουσία του ονόματος της μεγάλης άτυχης, Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Γυναικών, ενώ απούσα θα είναι και η Ιωάννα Κριμίλη, η οποία δεν πήρε την σχετική άδεια από το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Βασίλη Μασλαρινού:

Κατερίνα Σωτηρίου

Άρτεμις Σπανού

Αγγελική Νικολοπούλου

Πηνελόπη Παυλοπούλου

Άννα-Νίκη Σταμολάμπου

Μαριέλλα Φασούλα

Ελεάννα Χριστινάκη

Έλενα Μποσγανά

Διονυσία Αλεξανδρή

Ιωάννα Δίελλα

Βασιλική Λούκα

Αγγελική Βιντσιλαίου

Έλενα Τσινέκε

Βασιλική Πανούση

Ιωάννα Χατζηλεοντή

Χριστίνα Αναστασοπούλου

Στέλλα Φουράκη

Γεωργία Γρηγοροπούλου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ