21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εθνική Ανδρών: Αποχαιρέτησε την ελληνική αποστολή ο Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, μετά τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και λίγο πριν η Ελληνική ομάδα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα, ο Αμερικανός τεχνικός φρόντισε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του.

Ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα μεταβεί στην Αθήνα, καθώς πρόκειται να επιστρέψει στην πατρίδα του, επομένως φρόντισε να αποχαιρετήσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο, με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο διάστημα, με στόχο τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Τόκιο. Όπως ενημέρωσε μέσα από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του αγώνα, η σύντομη παρουσία του ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό, καθώς αυτή τη συμφωνία είχε με την Ελληνική Ομοσπονδία, χαρακτηρίζοντας τις εμπειρίες που αποκόμισε ξεχωριστές. Με "τιτίβισμα" του, επανέλαβε αυτήν του την άποψη, λίγο μετά το "αντίο" του στην ελληνική αποστολή:

"Μόλις αποχαιρέτησα τους Έλληνες παίκτες  αλλά και το προπονητικό επιτελείο. Κατάλαβα σήμερα το πρωί ότι ο κάθε ένας από αυτούς είναι πραγματικά ξεχωριστός. Θα μου λείψουν, όπως και θα μου λείψει η απίστευτη προσπάθεια όλων τους. Εις το επανιδείν, αδερφοί μου!"

https://twitter.com/RealPitino/status/1412114496118792194



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ