15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εθνική Ανδρών – Ακρόπολις: Νέο τεστ με Πουέρτο Ρίκο (vids)

Το δεύτερο αγώνα της στο φετινό τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» θα δώσει το Σάββατο (19/06, 20.00) η Εθνική Ελλάδας Ανδρών, υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ το Πουέρτο Ρίκο.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βικτώριας συνεχίζεται στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με ένα ακόμα φιλικό. Μετά τη νίκη επί του Μεξικού οι Έλληνες διεθνείς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Πορτορικανούς, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά του Βελιγραδίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, δεν θα έχει στη διάθεσή του το Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή ούτε στον Καναδά, ενώ θα προφυλαχθεί και πάλι ο Βασίλης Σπανούλης. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ούτε ο Νικ Καλάθης. Εκτός αποστολής έμειναν κόντρα στους Μεξικανούς οι Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λεωνίδας Κασελάκης και Γιάννης Αθηναίου. Μένει να δούμε ποιους θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει αυτήν τη φορά ο Αμερικανός προπονητής.

https://www.youtube.com/watch?v=-Fw-XnuIPqI

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 18/06
Σερβία-Πουέρτο Ρίκο 68-80
Ελλάδα-Μεξικό 101-98

https://www.youtube.com/watch?v=jZA-r6HNsXg

Σάββατο 19/06
17.00 Μεξικό-Σερβία
20.00 Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο

Κυριακή 20/06
17.00 Πουέρτο Ρίκο-Μεξικό
20.00 Ελλάδα-Σερβία
-Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ