16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα στη Βοστόνη

Οι Σέλτικς διάγουν κακή περίοδο και αυτό οφείλεται μάλλον σε εσωτερικά θέματα της ομάδας, με τον Τζέιλεν Μπράουν να τα βγάζει... στην φόρα και να χαρακτηρίζει το κλίμα «τοξικό».

Οι Μπόστον Σέλτικς δεν τα πάνε καλά τελευταία και αυτό είναι μία πραγματικότητα. Με ουκ ολίγες ήττες τον τελευταίο καιρό να τους έχουν παγιώσει στην πέμπτη θέση στην Ανατολή, οι «τριφυλλοφόροι» μπορεί να έχουν λίγο καιρό ακόμη, για να εμφανιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις προσδοκίες τους στα playoffs, αλλά τίποτα δε θα λυθεί, αν δεν υπάρξει πρώτα ειρήνη στα αποδυτήρια τους.

Τα σενάρια αποχώρησης του Κάιρι Ίρβινγκ και για τους παίκτες, που θα «θυσιαστούν» σε ενδεχόμενη ανταλλαγή για τον Άντονι Ντέιβις, έχουν διαφοροποιήσει την κατάσταση και ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν ευθύς. «Για να είμαι ειλικρινής δεν νιώθω καθόλου καλά. Η ήττα δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Δεν είμαι καλά με αυτό. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι καλά. Είναι τοξικά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα πράγμα που φταίει, δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Θέλω να είμαι μέρος της αλλαγής και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μόνο αυτό μπορώ να πω», είπε χαρκακτηριστικά ο φόργουορντ των «Κελτών», μην κρύβοντας ούτε μέρος της αλήθειας.

Ο ίδιος, βέβαια, εξέπεμψε μια αισιοδοξία για να βρεθεί λύση, αλλά προς το παρόν στους Σέλτικς η ατμόσφαιρα κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ