22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δώρα, λαμπάδες και κυρίως αγάπη απ’ τον ΠΑΟΚ

Μερικές στιγμές αγάπης έδωσαν μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ σήμερα το πρωί καθώς επισκέφτηκαν δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

 

Με επικεφαλής τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο αντιπροσωπείες του Δικεφάλου και σε συνεργασία με την «ΣΤΟΡΓΗ» επισκέφτηκαν τα παιδο-ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών κλινικών των νοσοκομείων Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ. Στο πρώτο βρέθηκαν πέραν του προπονητή της ομάδας βρέθηκαν οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νέιθαν Σόμπι και Βασίλης Παπαδόπουλος και το δεύτερο οι Απόλλων Τσόχλας, Αντώνης Κόνιαρης και Άιβαν Άσκα.

 

Οι παίκτες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μοίρασαν δώρα, λαμπάδες και κυρίως αγάπη στα παιδιά που νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία ενώ ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για το αξιέπαινο έργο τους και μίλησαν με κάποιους γονείς.

 

«Δυνατά συναισθήματα»

 

Ο Απόλλων Τσόχλας δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησαν αυτός και οι συμπαίκτες του: «Κάποια πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ και σίγουρα είναι ένα από αυτά το να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που μας χρειάζονται. Πήγαμε να δούμε τα παιδιά στα δύο νοσοκομεία, για να δώσουμε λίγη χαρά. Θεωρώ ότι πρόκειται για μία κίνηση η οποία πρέπει να γίνεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο στις γιορτές. Τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπεις το βλέμμα αυτών των παιδιών και το χαμόγελο που δημιουργήθηκε στο πρόσωπό τους όταν μας είδαν. Μας έδωσε πραγματικά μεγάλη χαρά αυτή η επίσκεψη, παρά το γεγονός ότι πήγαμε εκεί για να δώσουμε εμείς χαρά. Μέσα από αυτή την διαδικασία όμως, πήραμε και δύναμη γιατί αυτά τα παιδιά μας διδάσκουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ζωή και να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τον μικρόκοσμό μας».

 

Ο «υπαρχηγός» του ΠΑΟΚ μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα με τον Κόροιβο σημειώνοντας: «Είναι μία ομάδα που παίζει διαφορετικό μπάσκετ, παίζει ελεύθερα, γρήγορα και στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας, να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε την ποιότητά μας».

 

Οσο για την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ» του Σαββάτου με αντίτιμο εισιτηρίου το 1€ σχολίασε: «Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να δει όμορφο θέαμα, να δει από κοντά και το μουσείο της ομάδας μπάσκετ. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί, γιατί θα είναι μία ευκαιρία να περάσουμε όλοι πολύ όμορφα».

 

Καλύτερα αλλά όχι έτοιμος ο Μαργαρίτης

 

Με τα γνωστά από τις προηγούμενες μέρες προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Κόροιβο. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του χωρίς πάντως να είναι απολύτως έτοιμος. Γι’ αυτό ο αρχηγός του Δικεφάλου συνέχισε παράλληλα και το πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη. Εκτός έμεινε για μία ακόμη μέρα ο Κιθ Κλάντον ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για το πρόβλημα στον αστράγαλο του.

 

Ο Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει για τρίτο συνεχές παιχνίδι στον Νέναντ Μιλιένοβιτς που παραμένει στο Βελιγράδι απ’ όπου αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή.

*Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσκληση των μετόχων της σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση για τις 28 Απριλίου στις 19:00. Μία τυπική Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα εγκριθεί ο ισολογισμός της.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ