16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δύσκολα με Βόννη οι Γκάρετ και Τζόουνς

Μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την Basket League οι Ντάριους Γκάρετ και Τζαμάλ Τζόουνς είναι πιθανό να χάσουν και το ματς με τη Βόννη στην Πυλαία για το Basketball Champions League.

Αμφότεροι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία το βράδυ της Παρασκευής (12/10), με τον πρώτο να διαπιστώνεται πως έχει διάταση στην κατάφυση του έξω πλατέου μυός και το δεύτερο να ταλαιπωρείται από διάταση στη μυοτενόντια συμβολή στον αχίλλειο τένοντα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ξεκίνησαν και οι δύο εντατικές θεραπείες και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (15/10) από το γιατρό των «ασπρόμαυρων» Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Προς το παρόν, πάντως, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβουν την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Θεσσαλονικιών, που είναι στο «PAOK Sports Arena» κόντρα στο γερμανικό συγκρότημα (16/10, 19.30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του BCL. Αντίθετα, ο Φιλ Γκος μπορεί να μην υπολογίζεται για το σαββατιάτικο (13/10, 17.00) ματς με την «Ένωση» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ, κόντρα στη Βόννη, μετά τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο (μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου) που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ