26.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Δύσκολα θα φύγει ο Σίνγκλετον

Το θέμα της παραμονής του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό είναι αυτό που «καίει» περισσότερο αυτή τη στιγμή τους ιθύνοντες των νταμπλούχων.

Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν κι απέδειξε την κλάση του, βοηθώντας τους «πράσινους» να κυριαρχήσουν απόλυτα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ενδεχόμενη φυγή του θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο «τριφύλλι», με τον Τσάβι Πασκουάλ να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας τον 28χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κάνει ό,τι είναι δυνατό ούτως ώστε να διατηρήσει τον πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν στις τάξεις του. Έχει αρνηθεί τις προτάσεις που υπήρξαν από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο. Αμφότερες πρόσφεραν σημαντικά ποσά για να πείσουν τους «πράσινους» να τον αφήσουν, αλλά η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική. Παράλληλα δεν έκαναν χρήση της οψιόν που είχαν έως τις 30/6 για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πλέον για να φύγει ο Σίνγκλετον θα πρέπει εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, να του προσφέρει κάποια ομάδα του ΝΒΑ, εγγυημένο συμβόλαιο διετές συμβόλαιο. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι εκείνοι που έχουν δείξει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν άλλες προτεραιότητες.

Το σίγουρο είναι ότι το «τριφύλλι» έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει τον Αμερικανό. Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις, ο Πασκουάλ εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων παικτών για τη θέση «3», αλλά δύσκολα θα βιαστεί να κλείσει παίκτη για να πλαισιώσει τον Κέι Σι Ρίβερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ