24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δωρίζει 5.3 εκατομμύρια δολάρια ο Τζρου Χόλιντεϊ!

Σε μία αξιέπαινη κίνηση θα προβεί ο παίκτης των Νιού Όρλεαν Πέλικανς, Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει το υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίο για τη δημιουργία ενός Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 5.3 εκατομμύρια δολάρια!

Η πλειονότητα των χρημάτων θα αφιερωθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις που ανήκουν σε μέλη της Αφροαμερικανικής κοινότητας και πρωτοβουλίες σε όλη την πόλη που επιδιώκουν να επιτύχουν κοινωνική δικαιοδύνη για τους μαύρους στη Νέα Ορλεάνη (1.5 εκατομμύρια δολάρια), στο Λος Άντζελες (1.5 εκατομμύρια δολάρια) και την Ινδιανάπολη  (1 εκατομμύριο δολάρια).

Ένα άλλο 1 εκατομμύριο δολάρια θα διατεθεί σε αντίστοιχες επιχειρήσεις σε περισσότερες από 10 άλλες πόλεις, ενώ 500.000 $ θα διατεθούν σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών μαύρων κολλεγίων και πανεπιστημίων.

«Μιλήσαμε με τη σύζυγό μου και μου πρότεινε τη συγκεριμένη δράση. Δέχτηκα αμέσως να χαρίσω το υπόλοιπο του μισθού μου γιατί ήθελα να προκαλέσω αίσθηση με την κίνησή μου. Ο Θεός μας έχει ευλογήσει. Το να μπορείς να βοηθήσεις ειδικά μετά τα όσα έχει προκαλέσει ο κορονοϊός είναι κάτι πολύ σημαντικό», ανέφερε ο Χόλιντεϊ αναφορικά με το εν λόγω εγχείρημα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ