20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δυνατό ξεκίνημα για την Δόξα που κρατάει Τσιαβέ και θέλει Βαβάτσικο – Τσιλούλη

Η Δόξα έχει αρχίσει και παίρνει μπροστά, και έτσι εκτός από το ραντεβού που έχει προγραμματιστεί με τον Γιώργο Ζαφειρούδη, στρέφει το ενδιαφέρον της και προς την ενίσχυση του ρόστερ της.

Πρώτο της μέλημα είναι να κρατήσει στην Λευκάδα τον Θανάση Τσιαβέ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων στην πορεία ανόδου που είχε από τον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο 26χρονος γκαρντ μετά από μια σειρά ομάδων της Λάρισας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στους νησιώτες, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι δυο υπόλοιπο στόχοι έρχονται από το πολύ υψηλό επίπεδο, και αποτελούν δυο παίκτες που αγωνίστηκαν σε ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα της Α2. Ο λόγος για τους Γιάννη Βαβάτσικο και Θοδωρή Τσιλούλη, οι οποίοι αγωνίστηκαν αντίστοιχα σε Καστοριά και Ερμή Αγιάς. O 29χρονος φόργουορντ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία της Καστοριάς προς την Basket League (παρότι πήρε την πρόσκληση δεν την αποδέχθηκε), έχοντας 7,6 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. O 26χρονος Λαρισαίος γκαρντ, είχε 10,5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ με τον Ερμή Αγιάς, όντας πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ