20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δρακόπουλος: «Στόχος η άνοδος και… το μέλλον μας»

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Α2, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Δρακόπουλος, με τον ισχυρό άνδρα του «Γηραιού» να αφήνει παράλληλα το «στίγμα» μέσω του FAIR PLAY 96.6 FM για τη δημιουργία ενός συνόλου... με το βλέμμα στο μέλλον, ώστε να συνεχίσουν οι Θεσσαλονικείς να είναι για πολλά χρόνια ακόμη μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών συλλόγων.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

Για τις μεταγραφές: «Κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε και νομίζω πως καλό είναι να μην γνωρίζει ο κόσμος ότι κάνουμε, μέχρι να υλοποιηθούν όλες οι σκέψεις μας. Μόλις τελειώσαμε, ανακοινώσαμε όλους τους παίκτες, σχεδόν μαζί. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει μια ακόμα μεταγραφή, αλλά ακόμα και να μην γίνει αυτή, είμαστε καλά. Όλες οι μεταγραφές έχουν γίνει με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Στόχος μας είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε φέτος, αλλά θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα σε βάθος χρόνου. Έχουμε πάρει αρκετούς παίκτες σε μικρές ηλικίες. Το θέμα για εμάς είναι να βγάζουμε νεαρούς παίκτες και πιστεύω τα επόμενα χρόνια να τα καταφέρουμε. Έχουμε στόχο να προωθήσουμε έστω πέντε παίκτες τα επόμενα τρία χρόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για κάθε σωματείο να έχει καλές υποδομές. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ρόστερ . Έχω αναλάβει την ομάδα μονός μου και η μόνη βοήθεια που έχω είναι κάποιοι χορηγοί, έστω μικροί, αλλά από κει και πέρα τίποτα περισσότερο. Θα το παλέψω μόνος μου από ότι φαίνεται και φέτος».

Για τα προβλήματα των εταιριών με το κράτος: «Έχουμε αρκετά προβλήματα. Οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες. Έχω να κάνω με το κράτος και αυτό κάνει την κατάσταση δυσκολότερη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και τώρα μπαίνουμε σε μια σειρά».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος βοηθά παρά πολύ και όταν βλέπει σωστές επιλογές στηρίζει την ομάδα».

Για τις ακαδημίες: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα γηπεδάκι πίσω από το Ιβανώφειο, ένα φουσκωτό για χειμώνα και καλοκαίρι. Εκεί θα προπονούνται τα μικρότερα παιδιά .Νομίζω ότι θα το καταφέρουμε αυτό και του χρόνου θα το έχουμε στη διάθεσή μας».

Για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή: «Το ιδανικό θα ήταν να έρθουν και οι δυο υποψήφιοι για την ΠΑΕ να βοηθήσουν το μπάσκετ του Ηρακλή, γιατί και ο Αιγύπτιος είναι μπασκετικός από ότι γνωρίζω και ο Τομ Παπαδόπουλος ζει στη χώρα του ΝΒΑ. Αστειεύομαι φυσικά, με ενδιαφέρει να μπουν στον Ηρακλή και να βοηθήσουν όσο μπορούν τον σύλλογο και γιατί όχι πρώτο από όλα τα τμήματα το ποδόσφαιρο. Μακάρι αμέσως μετά να βοηθήσουν και το μπάσκετ και το βόλεϊ με κάποιες χορηγίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ