20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δουβίτσας: «Τελικός με ΟΑΧ»

Η Νίκη Λευκάδας πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο κλειστό της Πυλαίας επί του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μένει εκεί, αφού ακολουθεί ο δύσκολος εντός έδρας αγώνας με τον ΟΑΧ.

Οι νησιώτισσες θα υποδεχθούν την Κυριακή (16/02, 12.00) τις Κρητικές, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με το Νίκο Δουβίτσα να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Παίζουμε έναν "τελικό" με τα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή, στη Λευκάδα. Μακάρι να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει, γιατί έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους, επί των «ασπρόμαυρων», πρόσθεσε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας: «Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα και αν στην επίθεση είχαμε υπομονή πιστεύω ότι θα είχαμε πετύχει περισσότερους πόντους. Έχω ξαναπεί πως η ομάδα μας δουλεύει καλά, απλά δεν έχουμε αρκετές παίκτριες για να δουλεύουμε στην προπόνηση και προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να έχουμε διάρκεια, γιατί για εμάς τα ματς είναι σημαντικά στο τέλος. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Η Ελένη Σύρρα, από την πλευρά των Θεσσαλονικιών, επεσήμανε: «Δυστυχώς, ήμασταν λίγο άστοχες, μας στοίχισαν τα τρίποντα. Αυτό το ματς ήταν τελικός για εμάς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πάμε για το επόμενο κι ελπίζω μέρα με τη μέρα να διορθωνόμαστε. Οι λεπτομέρειες είναι που μας κοστίζουν, σε αυτές πρέπει να δουλέψουμε και προπόνηση με προπόνηση να το πετύχουμε. Από εδώ και πέρα, νίκη, νίκη, νίκη. Χρειαζόμαστε νίκες».

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, πάντως, εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία, η οποία -όπως υποστηρίζουν- καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα: «Όταν μεταξύ των 20 αθλητριών που βρίσκονται εντός και πέριξ του αγωνιστικού χώρου, τα φώτα πέφτουν στην τριάδα των διαιτητών (Ταρενίδης Κ., Χατζημπαλίδης, Χρυσάφης) τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά και εμείς δικαιούμαστε να σκεφτούμε διαφορετικά... Στον αγώνα καλαθοσφαίρισης γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Νίκη Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε ένα διαιτητικό "ανοσιούργημα", αφού η τριπλέτα των διαιτητών ήταν αυτή η οποία με τις ακατανόητες αποφάσεις της, έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να πορεύεται τον δικό του μοναχικό δρόμο και στο άθλημα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, προασπίζοντας τον αγώνα, την δουλειά και τον ιδρώτα των αθλητριών του, οι οποίες κοσμούν τις ηλικιακές εθνικές ομάδες και τα κλιμάκια αυτών, την επένδυση στο τμήμα και το όνομα και τη φήμη του Σωματείου μας. Για όλους τους παραπάνω αληθείς λόγους, επικαλούμαστε το βίντεο του αγώνα το οποίο είναι στην διάθεση του οποιοδήποτε αρμοδίου ενώ παράλληλα ζητούμε την αυτοεξαίρεση των αδερφών Ταρενίδη (καθώς οι διαιτησίες τους έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο σε αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ), όπως και των Χατζημπαλίδη-Χρυσάφη, από όλους τους αγώνες εντός ή εκτός έδρας του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μελλοντικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ