35.4 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Διστάζει να επιστρέψει στο Ισραήλ ο Δέδας

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ θα αρχίσει ξανά, αλλά ένα βασικό ερώτημα που ψάχνει απάντηση έχει σχέση με την εικόνα που θα έχουν οι ομάδες όταν θα κληθούν να παίξουν. Γιατί δεν είναι μόνον οι ξένοι παίκτες που έχουν φύγει και είναι πολύ δύσκολο - αν όχι αδύνατο σε πολλές περιπτώσεις - να επιστρέψουν, αλλά και οι προπονητές.

Ο Στέφανος Δέδας, για παράδειγμα, θεωρείται αμφίβολο για την ώρα αν θα πάει ξανά στο Ισραήλ για να κοουτσάρει την Χάποελ Χολόν. Όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να υποστεί ξανά τη διαδικασία της καραντίνας, που για δύο εβδομάδες είναι υποχρεωτική για όσους μπουν ξανά στη χώρα και πριν αρχίσουν να κάνουν οτιδήποτε άλλο, και επί του παρόντος εμφανίζεται διστακτικός να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του.

Εκτός του Δέδα, στο Χολόν δεν θα επιστρέψουν σίγουρα οι Αμερικανοί Χάρις και Χάουελ, ενώ πολύ δύσκολα θα πάνε και οι Κλάιν και Αλεξάντερ. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα η Χάποελ θα παίξει με μια ομάδα αποτελούμενη από Ισραηλινούς και ίσως 2-3 φθηνούς Αμερικανούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ